Citilink

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Citilink
IATA ICAO Kode panggil
QG CTV SUPERGREEN
Didegaké 2001
Hub Papan Anggegana Internasional Juanda
Kutha fokus Jakarta
Balikpapan
Ukuran armada 5
Kutha tujuan 8
Perusahaan induk Garuda Indonésia
Slogan perusahaan Enjoy Simplicity
Kantor pusat Jakarta, Indonésia
Wong wigati Joseph Saul (Présidhèn Direktur)
Situs web www.citlink.co.id

Citilink (PT Citilink Indonésia) ya iku siji maskapé penerbangan kang kagolong duwé ongkos murah lan dadi anak cabang perusahaan Garuda Indonésia, perusahaan kang madeg ing taun 2001.Minangka dadi Unit Bisnis Strategis (SBU)

Tujuan Panerbagan[besut | besut sumber]

Kutha-kutha penerbangan Citilink ya iku :

Armada[besut | besut sumber]

Armada citilink ya iku :

Citilink Fleet
Montor Mabur Laju Operasi Panumpang Catethan
Boeing 737-300 4 148
Boeing 737-400 1 170
Total 5

Kantos dioperasikeun (Januari 2005):[butuh sitiran]

External links[besut | besut sumber]

References[besut | besut sumber]


Cithakan:Maskapé penerbangan di Indonésia