Adeg-adeg (aksara)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Adeg-adeg

Adeg-adeg iku sawijining tetenger ing aksara Jawa Hanacaraka kanggo nandhani purwaning carita lan purwaning alinéa anyar.

Uga delengen[besut | besut sumber]