Menyang kontèn

Wanayasa, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanayasa
Désa
Wanayasa kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Wanayasa
Wanayasa
Wanayasa kapernah ing Jawa Tengah
Wanayasa
Wanayasa
Wanayasa kapernah ing Indonesia
Wanayasa
Wanayasa
Koordhinat: 7°42′04″S 109°48′57″E / 7.70106°S 109.81585°E / -7.70106; 109.81585Koordhinat: 7°42′04″S 109°48′57″E / 7.70106°S 109.81585°E / -7.70106; 109.81585
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2013

Wanayasa iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.