Prigelan, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Prigelan
Désa
Prigelan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Prigelan
Prigelan
Prigelan kapernah ing Jawa Tengah
Prigelan
Prigelan
Prigelan kapernah ing Indonésia
Prigelan
Prigelan
Koordhinat: 7°40′40″S 109°51′12″E / 7.67781°S 109.85332°E / -7.67781; 109.85332Koordhinat: 7°40′40″S 109°51′12″E / 7.67781°S 109.85332°E / -7.67781; 109.85332
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2029

Prigelan iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)