Somagedhé, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Somagedhé
Désa
Somagedhé kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Somagedhé
Somagedhé
Somagedhé kapernah ing Jawa Tengah
Somagedhé
Somagedhé
Somagedhé kapernah ing Indonésia
Somagedhé
Somagedhé
Koordhinat: 7°36′32″S 109°49′15″E / 7.60881°S 109.82085°E / -7.60881; 109.82085Koordhinat: 7°36′32″S 109°49′15″E / 7.60881°S 109.82085°E / -7.60881; 109.82085
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2044

Somagedhé iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)