Semampir, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Semampir
Désa
Semampir kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Semampir
Semampir
Semampir kapernah ing Jawa Tengah
Semampir
Semampir
Semampir kapernah ing Indonésia
Semampir
Semampir
Koordhinat: 7°41′24″S 109°48′37″E / 7.69006°S 109.8103°E / -7.69006; 109.8103Koordhinat: 7°41′24″S 109°48′37″E / 7.69006°S 109.8103°E / -7.69006; 109.8103
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2019

Semampir iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)