Menyang kontèn

Palawangi, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Palawangi
Désa
Palawangi kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Palawangi
Palawangi
Palawangi kapernah ing Jawa Tengah
Palawangi
Palawangi
Palawangi kapernah ing Indonesia
Palawangi
Palawangi
Koordhinat: 7°38′36″S 109°49′47″E / 7.64339°S 109.82976°E / -7.64339; 109.82976Koordhinat: 7°38′36″S 109°49′47″E / 7.64339°S 109.82976°E / -7.64339; 109.82976
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2042

Palawangi iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.