Menyang kontèn

Pangkalan, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pangkalan
Désa
Pangkalan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pangkalan
Pangkalan
Pangkalan kapernah ing Jawa Tengah
Pangkalan
Pangkalan
Pangkalan kapernah ing Indonesia
Pangkalan
Pangkalan
Koordhinat: 7°42′29″S 109°48′43″E / 7.708°S 109.81204°E / -7.708; 109.81204Koordhinat: 7°42′29″S 109°48′43″E / 7.708°S 109.81204°E / -7.708; 109.81204
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2009

Pangkalan iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.