Tapèn, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tapèn
Désa
Tapèn kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Tapèn
Tapèn
Tapèn kapernah ing Jawa Tengah
Tapèn
Tapèn
Tapèn kapernah ing Indonésia
Tapèn
Tapèn
Koordhinat: 7°42′05″S 109°49′20″E / 7.70131°S 109.82228°E / -7.70131; 109.82228Koordhinat: 7°42′05″S 109°49′20″E / 7.70131°S 109.82228°E / -7.70131; 109.82228
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2014

Tapèn iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)