Kendhalreja, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kendhalreja
Désa
Kendhalreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kendhalreja
Kendhalreja
Kendhalreja kapernah ing Jawa Tengah
Kendhalreja
Kendhalreja
Kendhalreja kapernah ing Indonésia
Kendhalreja
Kendhalreja
Koordhinat: 7°42′07″S 109°51′37″E / 7.70205°S 109.8604°E / -7.70205; 109.8604Koordhinat: 7°42′07″S 109°51′37″E / 7.70205°S 109.8604°E / -7.70205; 109.8604
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2001

Kendhalreja iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)