Kalikotès, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalikotès
Désa
Kalikotès kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalikotès
Kalikotès
Kalikotès kapernah ing Jawa Tengah
Kalikotès
Kalikotès
Kalikotès kapernah ing Indonésia
Kalikotès
Kalikotès
Koordhinat: 7°39′40″S 109°50′15″E / 7.66115°S 109.83761°E / -7.66115; 109.83761Koordhinat: 7°39′40″S 109°50′15″E / 7.66115°S 109.83761°E / -7.66115; 109.83761
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2039

Kalikotès iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)