Menyang kontèn

Prapaglor, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Prapaglor
Désa
Prapaglor kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Prapaglor
Prapaglor
Prapaglor kapernah ing Jawa Tengah
Prapaglor
Prapaglor
Prapaglor kapernah ing Indonesia
Prapaglor
Prapaglor
Koordhinat: 7°39′28″S 109°49′40″E / 7.65784°S 109.82772°E / -7.65784; 109.82772Koordhinat: 7°39′28″S 109°49′40″E / 7.65784°S 109.82772°E / -7.65784; 109.82772
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2038

Prapaglor iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.