Dlisènwétan, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dlisènwétan
Désa
Dlisènwétan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Dlisènwétan
Dlisènwétan
Dlisènwétan kapernah ing Jawa Tengah
Dlisènwétan
Dlisènwétan
Dlisènwétan kapernah ing Indonésia
Dlisènwétan
Dlisènwétan
Koordhinat: 7°41′17″S 109°50′00″E / 7.68792°S 109.83335°E / -7.68792; 109.83335Koordhinat: 7°41′17″S 109°50′00″E / 7.68792°S 109.83335°E / -7.68792; 109.83335
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2017

Dlisènwétan iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)