Menyang kontèn

Kedhungbatur, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedhungbatur
Désa
Kedhungbatur kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kedhungbatur
Kedhungbatur
Kedhungbatur kapernah ing Jawa Tengah
Kedhungbatur
Kedhungbatur
Kedhungbatur kapernah ing Indonesia
Kedhungbatur
Kedhungbatur
Koordhinat: 7°38′52″S 109°50′31″E / 7.64788°S 109.84193°E / -7.64788; 109.84193Koordhinat: 7°38′52″S 109°50′31″E / 7.64788°S 109.84193°E / -7.64788; 109.84193
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2041

Kedhungbatur iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.