Pamriyan, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pamriyan
Désa
Pamriyan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pamriyan
Pamriyan
Pamriyan kapernah ing Jawa Tengah
Pamriyan
Pamriyan
Pamriyan kapernah ing Indonésia
Pamriyan
Pamriyan
Koordhinat: 7°34′30″S 109°51′00″E / 7.57488°S 109.84988°E / -7.57488; 109.84988Koordhinat: 7°34′30″S 109°51′00″E / 7.57488°S 109.84988°E / -7.57488; 109.84988
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2049

Pamriyan iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)