Kembangkuning, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kembangkuning
Désa
Kembangkuning kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kembangkuning
Kembangkuning
Kembangkuning kapernah ing Jawa Tengah
Kembangkuning
Kembangkuning
Kembangkuning kapernah ing Indonésia
Kembangkuning
Kembangkuning
Koordhinat: 7°40′11″S 109°48′59″E / 7.66975°S 109.81626°E / -7.66975; 109.81626Koordhinat: 7°40′11″S 109°48′59″E / 7.66975°S 109.81626°E / -7.66975; 109.81626
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2034

Kembangkuning iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)