Kalimati, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalimati
Désa
Kalimati kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalimati
Kalimati
Kalimati kapernah ing Jawa Tengah
Kalimati
Kalimati
Kalimati kapernah ing Indonésia
Kalimati
Kalimati
Koordhinat: 7°42′32″S 109°51′00″E / 7.70878°S 109.84997°E / -7.70878; 109.84997Koordhinat: 7°42′32″S 109°51′00″E / 7.70878°S 109.84997°E / -7.70878; 109.84997
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2002

Kalimati iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)