Menyang kontèn

Kalimati, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalimati
Désa
Kalimati kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalimati
Kalimati
Kalimati kapernah ing Jawa Tengah
Kalimati
Kalimati
Kalimati kapernah ing Indonesia
Kalimati
Kalimati
Koordhinat: 7°42′32″S 109°51′00″E / 7.70878°S 109.84997°E / -7.70878; 109.84997Koordhinat: 7°42′32″S 109°51′00″E / 7.70878°S 109.84997°E / -7.70878; 109.84997
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2002

Kalimati iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.