Menyang kontèn

Gumawangreja, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gumawangreja
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°41′54″S 109°48′04″E / 7.69839°S 109.80111°E / -7.69839; 109.80111Koordhinat: 7°41′54″S 109°48′04″E / 7.69839°S 109.80111°E / -7.69839; 109.80111
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2011

Gumawangreja iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.