Prapagkidul, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Prapagkidul
Désa
Prapagkidul kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Prapagkidul
Prapagkidul
Prapagkidul kapernah ing Jawa Tengah
Prapagkidul
Prapagkidul
Prapagkidul kapernah ing Indonésia
Prapagkidul
Prapagkidul
Koordhinat: 7°40′07″S 109°49′41″E / 7.66849°S 109.82797°E / -7.66849; 109.82797Koordhinat: 7°40′07″S 109°49′41″E / 7.66849°S 109.82797°E / -7.66849; 109.82797
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2033

Prapagkidul iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)