Kaligintung, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaligintung
Désa
Kaligintung kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kaligintung
Kaligintung
Kaligintung kapernah ing Jawa Tengah
Kaligintung
Kaligintung
Kaligintung kapernah ing Indonésia
Kaligintung
Kaligintung
Koordhinat: 7°37′19″S 109°50′24″E / 7.62197°S 109.83988°E / -7.62197; 109.83988Koordhinat: 7°37′19″S 109°50′24″E / 7.62197°S 109.83988°E / -7.62197; 109.83988
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2046

Kaligintung iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)