Ngandagan, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngandagan
Désa
Ngandagan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Ngandagan
Ngandagan
Ngandagan kapernah ing Jawa Tengah
Ngandagan
Ngandagan
Ngandagan kapernah ing Indonésia
Ngandagan
Ngandagan
Koordhinat: 7°40′08″S 109°50′53″E / 7.66886°S 109.84798°E / -7.66886; 109.84798Koordhinat: 7°40′08″S 109°50′53″E / 7.66886°S 109.84798°E / -7.66886; 109.84798
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2030

Ngandagan iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)