Menyang kontèn

Keburusan, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Keburusan
Désa
Keburusan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Keburusan
Keburusan
Keburusan kapernah ing Jawa Tengah
Keburusan
Keburusan
Keburusan kapernah ing Indonesia
Keburusan
Keburusan
Koordhinat: 7°41′48″S 109°48′44″E / 7.69657°S 109.81212°E / -7.69657; 109.81212Koordhinat: 7°41′48″S 109°48′44″E / 7.69657°S 109.81212°E / -7.69657; 109.81212
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2012

Keburusan iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.