Kalijering, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalijering
Désa
Kalijering kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalijering
Kalijering
Kalijering kapernah ing Jawa Tengah
Kalijering
Kalijering
Kalijering kapernah ing Indonésia
Kalijering
Kalijering
Koordhinat: 7°37′58″S 109°49′08″E / 7.63286°S 109.81902°E / -7.63286; 109.81902Koordhinat: 7°37′58″S 109°49′08″E / 7.63286°S 109.81902°E / -7.63286; 109.81902
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2043

Kalijering iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)