Menyang kontèn

Waru, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Waru
Désa
Waru kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Waru
Waru
Waru kapernah ing Jawa Tengah
Waru
Waru
Waru kapernah ing Indonesia
Waru
Waru
Koordhinat: 7°41′41″S 109°49′04″E / 7.69459°S 109.8179°E / -7.69459; 109.8179Koordhinat: 7°41′41″S 109°49′04″E / 7.69459°S 109.8179°E / -7.69459; 109.8179
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2015

Waru iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.