Waru, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Waru
Désa
Waru kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Waru
Waru
Waru kapernah ing Jawa Tengah
Waru
Waru
Waru kapernah ing Indonésia
Waru
Waru
Koordhinat: 7°41′41″S 109°49′04″E / 7.69459°S 109.8179°E / -7.69459; 109.8179Koordhinat: 7°41′41″S 109°49′04″E / 7.69459°S 109.8179°E / -7.69459; 109.8179
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2015

Waru iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)