Karanggetas, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karanggetas
Désa
Karanggetas kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Karanggetas
Karanggetas
Karanggetas kapernah ing Jawa Tengah
Karanggetas
Karanggetas
Karanggetas kapernah ing Indonésia
Karanggetas
Karanggetas
Koordhinat: 7°40′23″S 109°48′37″E / 7.67301°S 109.81019°E / -7.67301; 109.81019Koordhinat: 7°40′23″S 109°48′37″E / 7.67301°S 109.81019°E / -7.67301; 109.81019
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2022

Karanggetas iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)