Menyang kontèn

Karanggetas, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karanggetas
Désa
Karanggetas kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Karanggetas
Karanggetas
Karanggetas kapernah ing Jawa Tengah
Karanggetas
Karanggetas
Karanggetas kapernah ing Indonesia
Karanggetas
Karanggetas
Koordhinat: 7°40′23″S 109°48′37″E / 7.67301°S 109.81019°E / -7.67301; 109.81019Koordhinat: 7°40′23″S 109°48′37″E / 7.67301°S 109.81019°E / -7.67301; 109.81019
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2022

Karanggetas iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.