Megulungkidul, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Megulungkidul
Désa
Megulungkidul kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Megulungkidul
Megulungkidul
Megulungkidul kapernah ing Jawa Tengah
Megulungkidul
Megulungkidul
Megulungkidul kapernah ing Indonésia
Megulungkidul
Megulungkidul
Koordhinat: 7°40′45″S 109°49′42″E / 7.67928°S 109.82822°E / -7.67928; 109.82822Koordhinat: 7°40′45″S 109°49′42″E / 7.67928°S 109.82822°E / -7.67928; 109.82822
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2025

Megulungkidul iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)