Dlisènkulon, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dlisènkulon
Désa
Dlisènkulon kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Dlisènkulon
Dlisènkulon
Dlisènkulon kapernah ing Jawa Tengah
Dlisènkulon
Dlisènkulon
Dlisènkulon kapernah ing Indonésia
Dlisènkulon
Dlisènkulon
Koordhinat: 7°41′12″S 109°49′29″E / 7.68669°S 109.82479°E / -7.68669; 109.82479Koordhinat: 7°41′12″S 109°49′29″E / 7.68669°S 109.82479°E / -7.68669; 109.82479
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2018

Dlisènkulon iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)