Menyang kontèn

Kaligondhang, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaligondhang
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°35′55″S 109°49′51″E / 7.59871°S 109.83074°E / -7.59871; 109.83074Koordhinat: 7°35′55″S 109°49′51″E / 7.59871°S 109.83074°E / -7.59871; 109.83074
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2045

Kaligondhang iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.