Pituruh, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pituruh
Désa
Pituruh kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pituruh
Pituruh
Pituruh kapernah ing Jawa Tengah
Pituruh
Pituruh
Pituruh kapernah ing Indonésia
Pituruh
Pituruh
Koordhinat: 7°41′05″S 109°50′43″E / 7.68463°S 109.8453°E / -7.68463; 109.8453Koordhinat: 7°41′05″S 109°50′43″E / 7.68463°S 109.8453°E / -7.68463; 109.8453
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2026

Pituruh iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)