Menyang kontèn

Luwengkidul, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Luwengkidul
Désa
Luwengkidul kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Luwengkidul
Luwengkidul
Luwengkidul kapernah ing Jawa Tengah
Luwengkidul
Luwengkidul
Luwengkidul kapernah ing Indonesia
Luwengkidul
Luwengkidul
Koordhinat: 7°41′01″S 109°48′54″E / 7.68356°S 109.81493°E / -7.68356; 109.81493Koordhinat: 7°41′01″S 109°48′54″E / 7.68356°S 109.81493°E / -7.68356; 109.81493
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2023

Luwengkidul iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.