Ngampèl, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngampèl
Désa
Ngampèl kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Ngampèl
Ngampèl
Ngampèl kapernah ing Jawa Tengah
Ngampèl
Ngampèl
Ngampèl kapernah ing Indonésia
Ngampèl
Ngampèl
Koordhinat: 7°41′07″S 109°51′40″E / 7.68522°S 109.8611°E / -7.68522; 109.8611Koordhinat: 7°41′07″S 109°51′40″E / 7.68522°S 109.8611°E / -7.68522; 109.8611
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2028

Ngampèl iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)