Karanganyar, Pituruh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karanganyar
Désa
Karanganyar kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Karanganyar
Karanganyar
Karanganyar kapernah ing Jawa Tengah
Karanganyar
Karanganyar
Karanganyar kapernah ing Indonésia
Karanganyar
Karanganyar
Koordhinat: 7°40′29″S 109°50′44″E / 7.67462°S 109.84552°E / -7.67462; 109.84552Koordhinat: 7°40′29″S 109°50′44″E / 7.67462°S 109.84552°E / -7.67462; 109.84552
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPituruh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.11.2031

Karanganyar iku désa ing Kacamatan Pituruh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)