Nokia 8855

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 8855
MèrekNokia
Babar pisanan2002, kwartal 1
Ukuran102 x 46 x 21 mm, 85 cc (4.02 x 1.81 x 0.83 in)[1]
Bobot98 gram (3.46 oz)
Panyimpenan-copotNo
PakatonanMonochrome graphic

5 lines
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones
Konèktivitas, infrared

Nokia 8855 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 46 x 21 mm déné boboté 98 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku Snake II, Space impact, Bumper, Bantumi. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 8855 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 8855 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.