Nokia 7260

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 7260
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2004, kwartal 3
Ukuran 105 x 45 x 18 mm, 72 cc (4.13 x 1.77 x 0.71 in)[1]
Bobot 92 gram (3.25 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 760 mAh battery (BL-5B)
Pakatonan TFT, 65K werna
1,6 inchi, 8,3 cm2 (~17,5% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 1:1 ratio (~113 ppi density)
Kaméra mburi VGA
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic ringtones
Konèktivitas , infrared

Nokia 7260 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 45 x 18 mm déné boboté 92 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1,6 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 2 ya iku Glamour Pinball, Backgammon. Nokia 7260 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 760 mAh kanthi nomer sèri BL-5B lan bisa kanggo nganti 350 jam nalika standby lan tahan 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 7260 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 7260 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.