Nokia 7250i

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 7250i
MèrekNokia
Babar pisanan2003, Juni
Ukuran105 x 44 x 19 mm, 73 cc (4.13 x 1.73 x 0.75 in)[1]
Bobot92 gram (3.25 oz)
GPU- Java apps
Panyimpenan- Custom ringtones
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 780 mAh battery (BLD-3)
PakatonanCSTN, 4096 werna

128 x 128 pixels, 8 lines, 1:1 ratio
Kaméra mburiCIF, night mode
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, monophonic ringtones
Konèktivitas, infrared

Nokia 7250i ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 44 x 19 mm déné boboté 92 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Triple Pop, Bounce bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Nokia 7250i dipirantèni kodhak CIF lan fitur night mode,. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 780 mAh kanthi nomer sèri BLD-3 lan bisa kanggo nganti 150 - 300 jam nalika standby lan tahan 2 - 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 7250i - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 7250i Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.