Nokia 6810

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6810
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2003, kwartal 4
Ukuran 130 x 57 x 26 mm, 139 cc (5.12 x 2.24 x 1.02 in)[1]
Bobot 130 gram (4.59 oz)
Sistem opérasi Symbian 6.1, Series 60 v1.0 UI
CPU 104 MHz ARM 920T
Panyimpenan 3.4 MB
Panyimpenan-copot MMC
Batré Removable Li-Ion 850 mAh battery (BL-5C)
Pakatonan TFT, 65K werna
2,1 inchi, 35 x 41 mm, 14,0 cm2 (~18,9% screen-to-body ratio)
176 x 208 pixels (~130 ppi density)
Kaméra mburi VGA
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic, WAV ringtones, composer
Konèktivitas Bluetooth 1.1, infrared

Nokia 6810 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 119 x 55 x 23 mm déné boboté 122 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1,6 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Nokia 6810 dipekaki papan ketik QWERTY. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1000 mAh kanthi nomer sèri BLC-2 lan bisa kanggo nganti 360 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM. 147 [3] [4] [4]

Nokia 2003, kwartal 4 119 x 55 x 23 mm, 105 cc (4.69 x 2.17 x 0.91 in) 122 gram (4.30 oz) 2003, kwartal 4 3.5 MB Removable Li-Ion 1000 mAh battery (BLC-2) No CSTN, 4096 werna
1,6 inchi, 8,3 cm2 (~12,6% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 8 lines, 1:1 ratio (~113 ppi density) No Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic ringtones Bluetooth 1.1, infrared 0.75 W/kg (head) 0.86 W/kg (body) 0.82 W/kg (head) Stereo FM radio SMS, MMS, Email, Instant Messaging WAP 2.0/xHTML Yes , Yes - Predictive text input
- Voice dial/memo
Stereo FM radio Major European and Asia-Pacific languages

[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 3660 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 3660 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 
  3. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6810 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 
  4. a b "Nokia 6810 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17.