Nokia 6800

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6800
MèrekNokia
Babar pisanan2003, kwartal 1
Ukuran119 x 55 x 23 mm, 105 cc (4.69 x 2.17 x 0.91 in)[1]
Bobot122 gram (4.30 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 1000 mAh battery (BLC-2)
PakatonanCSTN, 4096 werna
1,7 inchi, 9,3 cm2 (~14,2% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 8 lines, 1:1 ratio (~106 ppi density)
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, monophonic ringtones
Konèktivitas, infrared

Nokia 6800 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 119 x 55 x 23 mm déné boboté 122 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1,7 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Nokia 6800 dipekaki papan ketik QWERTY. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Triple Pop, Bounce bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1000 mAh kanthi nomer sèri BLC-2 lan bisa kanggo nganti 168 - 360 jam nalika standby lan tahan 3 - 7 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6800 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6800 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.