Nokia 6220

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6220
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2003, kwartal 3
Ukuran 107 x 45 x 19 mm, 76 cc (4.21 x 1.77 x 0.75 in)[1]
Bobot 92 gram (3.25 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 780 mAh battery (BLD-3)
Pakatonan CSTN, 4096 werna
1,5 inchi, 7,3 cm2 (~15,1% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 8 lines, 1:1 ratio (~121 ppi density)
Kaméra mburi CIF
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic ringtones
Konèktivitas , infrared

Nokia 6220 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 45 x 19 mm déné boboté 92 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1,5 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 2 ya iku bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Nokia 6220 dipirantèni kodhak CIF. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 780 mAh kanthi nomer sèri BLD-3 lan bisa kanggo nganti 150 - 300 jam nalika standby lan tahan 2 - 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6220 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6220 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.