Nokia 6125

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6125
MèrekNokia
Ukuran90 x 46 x 23.6 mm (3.54 x 1.81 x 0.93 in)[1]
Bobot98 gram (3.46 oz)
Panyimpenan11 MB
Panyimpenan-copotmicroSD, up to 2 GB (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 820 mAh battery (BL-4C)
PakatonanTFT, 256k werna
1,8 inchi, 29 x 35 mm, 10,2 cm2 (~24,6% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~114 ppi density)
Kaméra mburi1.3 MP
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3, AAC ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0, infrared

Nokia 6125 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 90 x 46 x 23.6 mm déné boboté 98 gram. Layaré TFT, 256k werna ukuran 1,8 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 6125 dipirantèni kodhak 1.3 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 820 mAh kanthi nomer sèri BL-4C lan bisa kanggo nganti 280 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6125 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6125 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.