Nokia 6108

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6108
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2003, kwartal 3
Ukuran 106 x 46.4 x 22.8 mm, 82 cc (4.17 x 1.83 x 0.90 in)[1]
Bobot 98 gram (3.46 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 850 mAh battery (BL-5C)
Pakatonan CSTN, 4096 werna

128 x 128 pixels, 8 lines, 1:1 ratio
Kaméra mburi No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic ringtones
Konèktivitas , infrared

Nokia 6108 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 46.4 x 22.8 mm déné boboté 98 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Sky Diver, Triple Pop, Bounce bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 850 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 170 jam - 410 jam nalika standby lan tahan 3 jam - 7 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6108 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6108 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.