Nokia 6086

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6086
MèrekNokia
Babar pisanan2006, Novèmber
Ukuran92 x 46 x 23 mm, 84 cc (3.62 x 1.81 x 0.91 in)[1]
Bobot84 gram (2.96 oz)
Panyimpenan5 MB
Panyimpenan-copotmicroSD (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 850 mAh battery (BL-5C)
PakatonanCSTN, 256K werna
1,8 inchi, 28 x 35 mm, 10,2 cm2 (~24,1% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~114 ppi density)
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3, AAC ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0

Nokia 6086 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 92 x 46 x 23 mm déné boboté 84 gram. Layaré CSTN, 256K werna ukuran 1,8 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 6086 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instant messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 850 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 240 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6086 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6086 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.