Nokia 6021

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6021
MèrekNokia
Ukuran106 x 44 x 20 mm, 73 cc (4.17 x 1.73 x 0.79 in)[1]
Bobot88 gram (3.10 oz)
Panyimpenan2.3 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 900 mAh battery (BL-5B)
PakatonanTFT, 65K werna
1,56 inchi, 7,9 cm2 (~16,8% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 1:1 ratio (~116 ppi density)
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones
KonèktivitasBluetooth 1.2, infrared

Nokia 6021 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 44 x 20 mm déné boboté 88 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1,56 inch kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 900 mAh kanthi nomer sèri BL-5B lan bisa kanggo nganti 320 jam nalika standby lan tahan 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6021 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6021 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.