Nokia 5140

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 5140
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2003, kwartal 4
Ukuran 106 x 47 x 24 mm, 86 cc (4.17 x 1.85 x 0.94 in)[1]
Bobot 100 gram (3.53 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 760 mAh battery (BL-5B)
Pakatonan CSTN, 4096 werna
1,5 inchi, 27 x 27 mm, 7,3 cm2 (~14,6% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 5 lines, 1:1 ratio (~121 ppi density)
Kaméra mburi VGA
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic ringtones
Konèktivitas , infrared

Nokia 5140 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 47 x 24 mm déné boboté 100 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1,5 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Adventure Race bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Nokia 5140 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 760 mAh kanthi nomer sèri BL-5B lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 5140 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 5140 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.