Nokia 3530

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 3530
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2002, kwartal 4
Ukuran 118 x 50 x 17 mm, 98 cc (4.65 x 1.97 x 0.67 in)[1]
Bobot 106 gram (3.74 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 1000 mAh battery (BLC-2)
Pakatonan CSTN, 4096 werna
1,5 inchi, 6,7 cm2 (~11,4% screen-to-body ratio)
96 x 65 pixels, 3:2 ratio (~77 ppi density)
Kaméra mburi No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic ringtones

Nokia 3530 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 118 x 50 x 17 mm déné boboté 106 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1,5 inchi kanthi résolusi 96 x 65 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1000 mAh kanthi nomer sèri BLC-2 lan bisa kanggo nganti 312 jam nalika standby lan tahan 2 jam - 4 jam 30 m nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 3530 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 3530 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.