Nokia 3128

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 3128
Mèrek Nokia
Ukuran 79.9 x 41.6 x 20.8 mm (3.15 x 1.64 x 0.82 in)[1]
Bobot 80 gram (2.82 oz)
Panyimpenan 1.3 MB
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 720 mAh battery
Pakatonan 65K werna

128 x 160 pixels
Kaméra mburi No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic ringtones

Nokia 3128 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 79.9 x 41.6 x 20.8 mm déné boboté 80 gram. Layaré 65K werna kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 720 mAh lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 3128 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 3128 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.