Nokia 2680 Slide

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 2680 Slide
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2008, April. Released 2008, Sèptèmber
Ukuran 99 x 47 x 15 mm, 61.7 cc (3.90 x 1.85 x 0.59 in)[1]
Bobot 97 gram (3.42 oz)
Panyimpenan 12 MB, 4 MB RAM, 32 MB ROM
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 860 mAh battery (BL-4S)
Pakatonan TFT, 65K werna
1,8 inchi, 10,2 cm2 (~21,9% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~114 ppi density)
Kaméra mburi VGA
Kaméra ngarep No
Swara Vibration, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 2.0, A2DP, EDR

Nokia 2680 Slide ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2008, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99 x 47 x 15 mm déné boboté 97 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1,8 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 2680 Slide dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 860 mAh kanthi nomer sèri BL-4S lan bisa kanggo nganti 420 jam nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 2680 Slide - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 2680 Slide Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.