Nokia 2300

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 2300
MèrekNokia
Babar pisanan2003, kwartal 3
Ukuran107 x 46 x 20 mm (4.21 x 1.81 x 0.79 in)[1]
Bobot92 gram (3.25 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 850 mAh battery (BL-5C)
PakatonanMonochrome graphic

96 x 65 pixels, 4 lines, 3:2 ratio
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, monophonic ringtones, composer

Nokia 2300 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 46 x 20 mm déné boboté 92 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 65 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku Snake II, Space Impact+, Opposite. Nokia 2300 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 850 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 400 jam nalika standby lan tahan 4 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 2300 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 2300 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.