Nokia 2100

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 2100
MèrekNokia
Babar pisanan2003, kwartal 1
Ukuran105 x 44 x 20 mm, 77 cc (4.13 x 1.73 x 0.79 in)[1]
Bobot85 gram (3.00 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 720 mAh battery (BLD-3)
PakatonanMonochrome graphic

96 x 65 pixels, 3:2 ratio
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones, composer

Nokia 2100 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 44 x 20 mm déné boboté 85 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 65 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku Link5, Space Impact, Snake II. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 720 mAh kanthi nomer sèri BLD-3 lan bisa kanggo nganti 50 - 150 jam nalika standby lan tahan 2 jam - 3 jam 20 m nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 2100 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 2100 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.