Nokia 1101

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nokia 1101
MèrekNokia
Babar pisanan2005, Juni
Ukuran106 x 46 x 20 mm, 72 cc (4.17 x 1.81 x 0.79 in)[1]
Bobot86 gram (3.03 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 850 mAh battery (BL-5C)
PakatonanMonochrome graphic

96 x 65 pixels, 4 lines, 3:2 ratio
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones, composer

Nokia 1101 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 46 x 20 mm déné boboté 86 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 65 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 2 ya iku Snake II, Space Impact+. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 850 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 1101 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dibukak ing 2018-01-17.
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 1101 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2018-01-17.