Mekah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
38 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké my:မက္ကာမြို့
c (Bot: Nambahaké ilo:Meka)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké my:မက္ကာမြို့)
[[mt:Mekka]]
[[mwl:Meca]]
[[my:မက္ကာမြို့]]
[[mzn:مکه]]
[[ne:मक्का (शहर)]]
40.191

besutan

Menu navigasi